HUD

HUD är en interaktiv föreställning för lågstadiet där vi tar oss an kroppens största organ: huden. Utifrån en segdragen känsla av distans inför den egna och andras kroppar till följd av smittospridningen av coronaviruset uppmärksammar KROPPSKLUBBEN hudens betydelse, kroppskontakt och beröring. 

 

HUD ger barnen mod att våga närma sig varandra i ett tryggt och lekfullt rum baserat på frivillighet. Publiken får en upplevelse av att rikta sitt fokus och sin upplevelse till huden och därigenom uppleva sin egen kropp, andras kroppar och sina omgivningar på ett nytt sätt. Föreställningen slår ett slag för den fysiska närheten OCH rätten till den egna kroppen och detta blir verklighet genom den gemensamma scenkonstupplevelsen. Vi provar oss fram tillsammans för att alla barn som lämnar HUD ska känna sig tryggare, säkrare, varmare och närmre sin egen och andras hud! 

 

Målgrupp: 7-9 år 

Premiär på Barnens Scen 28-30 september 2021 

Medverkande:

Konstnärlig ledning, koreografi & dans - Jilda Hallin & Lisa Nilsson

Koreografi & dans - Anna Johansson & Rebecca Yates 

Scenografi - Annika Carlsson 

Dramaturgi - Sally O´Neill 

Ljusdesign & teknik - Uli Ruchlinski/IMULTO scenkonst 

Musik - Signalverket

Kostymdesign - Klara Helin

Producent -  Hanna Falk 

Foto - Graham Adey 

Grafisk design - Julia Westerberg 

HUD produceras med stöd av Kulturrådet, Konstnärsnämnden, Region Skåne och Region Blekinge i samarbete med KLO productions, Dans i Blekinge, Danscentrum Syd och Barnens Scen i Malmö. 

 

Ladda ner säljblad här

hud_logga_grönblå_klippt_webb_vit.jpg
KON_logotype_stor_150dpi.jpg
Skärmavbild 2020-05-31 kl. 15.16.44.png